Kenelle Plaani on?


Plaanin ajatus lähti uudenlaisesta tavasta ajatella seuratyötä. Tai oikeastaan kyseessä ei ollut mistään uudesta tavasta ajatella seuraa – päinvastoin voisimme puhua jopa paluuksi entiseen. Muistattehan ne entisaikojen yleisseurat, joissa kaikenikäiset touhusivat yhdessä? Ne ajat, jolloin naapurin Keijo keräsi kyytiin kaikki alueen kakarat ja ajoi hallille? Ne ajat kun kaikki ei ollut nettipankin, wilman, osallistujatpistecomin, whataupin ja sähköpostien takana? Kuvioonhan kuului myös se, ettei kaikki ollut niin sliipattua ja valmiiksi tehtyä.

Olennainen kysymys oli, Minkälaisessa seurassa haluaisit itse olla?

Vastaus kuului: ”Hyvässä seurassa.”

Hyvä seura on sellainen, jossa kaikille on tilaa, Joka mahdollistaa huipulle ehtimisen ilman kiirettä, joka mahdollistaa pienen olemista aikuisen ja ison mukana, joka antaa sen mastersumarin haastaa huippua. Plaani koettaa tehdä asioita mahdollisimman hyvin – allastasolla. Käytäntö määrää suuntamme.

Suomeksi tämä tarkoittaa sitä että pyrimme avaamaan kaikki harjoitukset kaikille uimareille (siis nuoret, murkkuikäiset, mastersit ja huiput vaikka samaan aikaan). Me ajattelemme että se huippumme voi saada jotakin siltä kymmenvuotiaalta uimarilta ja päinvastoin. Pyrimme siihen ettei kukaan meillä treenaa omassa ryhmässään, jossain kaukaa.

Ideamme ei vielä toimi kaikkein parhaiten, mutta teemme työtä sen eteen.

Tule sinäkin mukaan, sillä se voisi olla meille kaikille aika siisti juttu. Plaani on nimittäin sinua ja minua varten.