Jäseneksi liittyminen ja maksutiedot


Kampuksen Plaanin jäseneksi liitytään täyttämällä jäsentietolomake sekä maksamalla Kampuksen Plaanin vuosittainen jäsenmaksu 20€. Uudet ja nykyiset jäsenet hyväksyy Kampuksen Plaanin johtokunta kokouksessaan. Jäsentietolomakkeen pääset täyttämään sivun alaosassa.

Toivomme, että kaikki harjoituksissamme käyvät uimarit liittyisivät Kampuksen Plaanin jäseneksi vaikka edustaisivat kilpailuissa toista seuraa. Jäsenmaksun lisäksi harjoituksiin osallistuvat uimarit maksavat harjoitusmaksuja sen mukaan, kuinka useasti he osallistuvat harjoituksiin.

UUTTAHarjoitusmaksut on maksettavissa nyt könttänä, tammikuun valmennusmaksun yhteydessä! Kertamaksulla maksettuna kausi on noin 10% edullisempi!

Valmennusmaksut kevätkaudella ovat (tammi-kesäkuu, 6kk):

189€ (1-3 harjoitusta viikossa)

243€ (4-5 harjoitusta viikossa)

297€ (6-10 harjoitusta viikossa)

 

Valmennusmaksut syyskaudella ovat (elo-joulukuu, 5kk):

158€ (1-3 harjoitusta viikossa)

203€ (4-5 harjoitusta viikossa)

248€ (6-10 harjoitusta viikossa)

Kausikohtaisen maksun lisäksi on mahdollista maksaa edelleen kuukausittaista valmennusmaksua (kerran kuukaudessa siis maksettavaa).

Kuukausikohtaiset valmennusmaksut ovat:

35€ kuukaudessa (1-3 harjoitusta viikossa)

45€ kuukaudessa (4-5 harjoitusta viikossa)

55€ kuukaudessa (6-10 harjoitusta viikossa)

Kilpauintikoulu maksaa 100€ kaudessa.

Maksaessasi maksuja merkitse viestikenttään, minkä maksun maksat ja keneen maksu kohdistuu. Tällä tavoin saamme kohdistettua maksun oikealle uimarille.

Esimerkki maksusta: Unto Uimarin jäsenmaksu 20€ + Unton harjoitusmaksu 45€ yhteensä 65€

Jäsen- ja harjoitusmaksut maksetaan Kampuksen Plaanin tilille FI4518383000027086 (Nordea).

Kampuksen Plaanin harjoituksiin voit osallistua vaikka edustaisitkin kilpailuissa toista seuraa. Harjoitusmaksuista sovitaan silloin erikseen.

Muuta tärkeää tietoa maksuista

Maksujen eräpäivä on aina kuun 15. päivä. Tarkastamme maksettujen harjoitusmaksujen tilanteen aina kuun lopussa. Mikäli harjoitusmaksu puuttuu ilman erillistä syytä, lisäämme seuraavan kuun maksuun 5 euron toimistomaksun. Huolehdithan, että maksusi ovat ajan tasalla ja otat heti yhteyttä jos maksut viivästyvät!

Harjoituksissa käyvät uimarit lunastavat myös Aaltoalvarin harjoittelurannekkeen. Rannekkeen hinta riippuu harjoittelumäärästäsi. Harjoittelurannekkeesta saat lisätietoa valmentajaltasi. • Jäsen- ja harjoitusmaksut eivät sisällä kilpailuista ja leireistä koituvia maksuja. Osallistuminen leireille ja kilpailuihin on aina vapaaehtoista ja näistä tiedotetaan aina erikseen.

Lisätietoja ja kyselyjä voit kysyä sähköpostiosoitteesta: Plaanilaiset (at) kampuksenplaani.fi.

Jäsentietolomake