Hei Plaanilaiset!


Toimenpiteet koronaviruksen taltuttamiseksi tiukentuvat ja näillä on suoria vaikutuksia myös meidän toimintaamme, sillä Plaanilla on vastuu noudattaa viranomaisten suosituksia ja pyrkiä omilla toimillaan rajoittamaan ja hidastamaan tartuntojen leviämistä.

Uimahallit ovat tämän hetken tietojen mukaan kiinni huhtikuun loppuun saakka ja tämä pitää tehokkaasti uimarit kuivana siihen saakka. Vaikutukset uintiin ovat siis suuret mutta uskomme siihen, että vaikeuksien kautta on mahdollista päästä voittoon.

Valmentajamme ohjeistavat uimareita tämän treenitauon aikaiseen harjoitteluun ja käymme keskustelua siitä, kuinka parhaiten voimme teknologiaa hyödyntäen kehittää harjoittelua ja palautteen antoa vaikka emme olekaan fyysisesti samoissa paikoissa. Se ei tarkoita sitä, että emme silti voi olla lähellä ja yhteydessä toisiimme.

Meillä ei ole tarjolla valmista toimintamallia pandemian varalle. Tämä olisi rehellisesti sanottuna ollut vähän outoa ja herättäisi kysymyksen mihin oikein aikaamme käytämme. Ei siis pelkoa. Olemme keskittyneet uintiin 100 % ja nyt sopeudumme parhaamme mukaan uuteen tilanteeseen.

Tilanne on hyvin epävarma. Tämä tilanne koskettaa meitä kaikkia monella tapaa. Olemme tässä yhdessä.
Kriisin aikana on tärkeää pitää huolta itsestään ja toisistamme.