Uimaseuramme on AALTO


Jyväskylän yhteisen uimaseuran uusi nimi on Jyväskylän Aalto. Seura sai uuden nimensä yhteisen nimikilpailun voittajasta. Nimi julkaistiin Martta Ruuskan, Mimosa Jallowin ja Teemu Vuorelan toimesta GP- kilpailujen yhteydessä marraskuussa Jyväskylässä. Mimosa sai kunnian olla ensimmäinen, joka kirjoitti seuran nimen taululle juhlivan uintiyhteisön edessä.
Aalto on hieno suomalainen nimi, joka liittyy vahvasti jyväskyläläiseen identiteettiin. Kuten Pori tunnetaan Jazzista, tunnetaan Jyväskylä Aallosta. Uimahallimme on AlvarAalto. Nimi kuvaa myös liikettä ja aktiivisuutta. Se taipuu hienoiksi kuviksi, kannustukseksi ja huudoksi.

Kampuksen Plaani piti vuosikokouksen keskiviikkona 1.12. Seuran johtokunta esitti vuosikokoukselle toiminnan ajamista alas ja sen siirtämistä Jyväskylän Aaltoon vuoden vaihteessa. Näin ollen kaikki toiminta, ratavuorot, valmennus ja edustukset siirtyisivät Aallolle mahdollisimman joustavasti. Vuosikokous hyväksyi esityksen.

Haluamme kiittää kaikkia teitä, jotka olette olleet mukana tuoreen, nuoren Kampuksen Plaanin toiminnassa. Seuran arvot, ajattelutapa ja toiminta saavat varmasti hyvän kodin Jyväskylän Aallossa.

Jyväskylän Aalto ei ole tietenkään vielä valmis. Seuran infoa löytyy vielä sivujen Swim.fi kautta. Toivomme mahdollisimman monen plaanilaisen (myös muun uintiväen) tulevan jäseneksi Aaltoon – rakentamaan todellisia vaahtopäitä.

Nähdään siis uimahallilla,

Johtokunta ja seuran aktiivit